OM GOOZO

Historia

För varje krona som satsas på personalens hälsa så får ni 3 tillbaka.

Detta citat har majoriteten av alla företagsledare någon gång fått höra, det har blivit något av ett mantra inom näringslivet. Men är det verkligen så? Organisationer är fundamentalt olika både sett till organisationskultur men även människorna som arbetar inom dem. Finns det något bevis för att så faktiskt är fallet eller är det helt avhängt på hur satsningarna utförs och på vad?

Under mitt arbete inom försäkringsbranschen fick jag höra detta uttalande fler gånger än jag kan minnas. Detta ledde till en vilja om att gräva djupare och försöka förstå hur personalinvesteringar fungerar och vilket resultat de faktiskt ger. Efter att ha suttit i dialog med flera av näringslivets större aktörer stod det klart att det myntade begreppet saknade evidens. Således uppstod idén om att utveckla en applikation inom vilken personal-investeringars påverkan kan ledas i bevis.

Ulf Högström, CEO & Founder

Ulf Högström

CEO

Founder

Johan Olander

CTO

Co-founder

Viggo Wiström

CPO

Co-owner

Mohammad Al Mani

IT-ingenjör

Pontus Björnim

Sälj

Annelie Högström

Support & Ekonomi

Andreas Molander

Affärsrådgivare

Tore Sveälv

Styrelseordförande

Katarina Hummel de Meere

Management/HR-strategy

Sofia Hjelmberg

Investor Relations

Vi tycker det är viktigt att man som individ och företag tar sitt samhälleliga ansvar för att främja utvecklingen mot ett hållbart och jämställt samhälle. Internt eftersträvar vi en jämställd organisationskultur och att vi tar hänsyn till vår miljöpåverkan. GOOZO som produkt hjälper också våra kunder att dra sitt strå till stacken. Nedan är några av de globala målens delmål som GOOZO direkt eller indirekt påverkar vid användning.

Minska antalet dödsfall till följd av icke smittsamma sjukdomar och främja mental hälsa

Stärk kvinnors roll med hjälp av teknik

Främja ekonomisk produktivitet genom diversifiering, teknisk innovation och uppgradering

Främja inkluderande och hållbar industrialisering

Främja social, ekonomisk och politisk inkludering

Säkerställ ett lyhört, inkluderande och representativt beslutsfattande

Vi förkroppsligar våra värderingar

Lev efter budskapet
Vi kan inte hjälpa andra om vi inte först tar hand om oss själva, därför eftersträvar vi långtidsfriskhet och ett arbetsklimat som främjar denna inställning.
Lekfullt allvar
Vi låter humor, positivitet och vänlighet genomsyra det vi gör. Vi får saker gjort, inte för att de är måsten utan för att vi tycker det är roligt.
Utmana normen
Vi strävar efter att höja ribban på sätt som är både stora och små. Vi är modiga och skräms inte av att utmana vanligt förekommande övertygelser.
Sandpapper
Vi arbetar med en enda samhälls-inriktad inställning, att göra skillnad och hjälpa andra. Vi avviker inte från denna kurs, oavsett hinder.
Prestigelöshet
Vi väljer att vara transparenta och ödmjuka i vår strävan efter framgång. Det är vi som håller i facklan och vi hjälps åt att föra den framåt.
Förkovra
Vi uppmuntrar och ger varandra möjlighet att lära och växa som individer. Vi tror inte på individer i enskilda fack utan uppmuntrar mångsidighet.
  • En
  • Sv