Hjälp oss att skapa välmående organisationer genom att ta det hälsofrämjande arbetet till en ny nivå.

Lediga tjänster

Tillsammans skapar vi förändring

Skratt, humor, hårt arbete och en ”never quit”-attityd präglar tiden vi spenderar ihop. Vi är en brokig skara med olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter som med stor glädje arbetar tillsammans. Vi delar alla samma vision; att förse organisationer med redskap som hjälper medarbetarna att uppnå långtidsfriskhet. Genom denna möjliggör vi även att företag kan förverkliga sina drömmar och gemensamma mål.

Till dig, vår framtida kollega

Vi är stolta över den arbetskultur som vi byggt upp inom bolaget. Det är en kultur som främjar social interaktion, öppenhet och transparens. Vi värnar om och ställer upp för varandra samt uppmuntrar och motiverar när det behövs. Mångsidighet, lärande och utveckling är centralt, varför vi tycker om att se varandras kompetenser och kunskaper att växa. Det kan låta klyschigt men för oss är denna kultur essentiell då vi älskar att bygga och strävar efter att att nå våra mål. Vi söker således dig som känner att detta är en kultur som tilltalar dig och som du kan vara en bidragande faktor till att upprätthålla och komplettera. Vi ser fram emot att träffa dig!

Lediga tjänster

Utvecklare - Full Stack

GOOZO AB

Trollhättan

Utvecklare - Full Stack

GOOZO AB

Trollhättan

Utvecklare - Full Stack

GOOZO AB

Trollhättan

Varför gör vi det vi gör?

Under en längre tid har samhället genomgått stora förändringar. Idag är effektivisering normen, ofta på bekostnad av oss människor. Det rapporteras om ett växande problem med arbetsrelaterad psykisk ohälsa, ändå har det inte skett någon egentlig förändring för att förstå hur man ska gå tillväga för att bromsa och undanröja utvecklingen.

Vi tycker att alla har rätt att gå till ett arbete där man känner sig uppskattad. Av egen erfarenhet vet vi att det först är då vardagen blir lättsam och söndagskvällarna rofyllda. Därför har tagit saken i våra egna händer och brinner för att förbättra möjligheten för organisationer att värna om sin viktigaste resurs, medarbetarna.

Vi förkroppsligar våra värderingar

Lev efter budskapet
Vi kan inte hjälpa andra om vi inte först tar hand om oss själva, därför eftersträvar vi långtidsfriskhet och ett arbetsklimat som främjar denna inställning.
Lekfullt allvar
Vi låter humor, positivitet och vänlighet genomsyra det vi gör. Vi får saker gjort, inte för att de är måsten utan för att vi tycker det är roligt.
Utmana normen
Vi strävar efter att höja ribban på sätt som är både stora och små. Vi är modiga och skräms inte av att utmana vanligt förekommande övertygelser.
Sandpapper
Vi arbetar med en enda samhälls-inriktad inställning, att göra skillnad och hjälpa andra. Vi avviker inte från denna kurs, oavsett hinder.
Prestigelöshet
Vi väljer att vara transparenta och ödmjuka i vår strävan efter framgång. Det är vi som håller i facklan och vi hjälps åt att föra den framåt.
Förkovra
Vi uppmuntrar och ger varandra möjlighet att lära och växa som individer. Vi tror inte på individer i enskilda fack utan uppmuntrar mångsidighet.